• Anoniem commented on the post, Compilatie, on the site Autojunk.nl 10 years, 5 months ago

  Mooi compilatie,

  maar een vraag

  die laatste Combo met die Ferrari, CL65 AMG en Maserati GranTurismo. Die Cl65 AMG is vandezelfde eigenaar als van die S65 AMG en de Ferrari 360 spider. Maar wanneer zijn deze foto’s gemaakt? Zelf denk ik dat de spider deze week of vorige week is gemaakt.

  Verder prachtige compilatie, goed nummer eronder.

 • Anoniem commented on the post, enzo revven, on the site Autojunk.nl 10 years, 7 months ago

  @Niels,

  Dit is niet Tenbrinke, kijk maar naar het kenteken van deze enzo en dan naar die in het filmpje van Petrolhead of op AJ en dan de spot met de CL65 AMG ernaast. En hij ziet er niet uit als Tenrbinke.

 • Jaja prachtig hoor staat vaak bij het advocatenkantoor in zwijndrecht. En reed vanmorgen in mijn straat. Wat een lekker geluid zeg als die wegtrekt. Ik hoor altijd iedereen zeggen een V8 klinkt mooier dan een V12 maar dat weet ik zo net nog niet. Er zitten ruim 12 huizen tussen van de plek waar hij weg trok en ons huis. Nou het was behoorlijk goed…[Read more]

 • Anoniem commented on the post, Jaguar XKR-S, on the site Autojunk.nl 11 years, 1 month ago

  Haha, prachtige wagen. Ik reed van de week heir in de buurt, stond er een Jaguar XK-R Cabrio + een Jaguar XF 4.2 Supercharged SV8. En verder op in de wijk stond een Triump + een Audi S5 3.2

  Maar misschien dat ik van de week terug gaat voor de Jaguars. Hoeveel pk heeft zo’n XK-RS?

  Geweldige spot verder

 • Ik dacht het al. Deze heb ik gisteren (Donderdagmiddag) in Zwijndrecht zien staan, bij een advocaten kantoor. Als ik mijn niet vergist was deze het.

  @ StefanStolk:
  Dus de eigenaar van die Witte S63 heeft nu een S65 AMG? Ik dacht dat hij een Corvette besteld had?

  Stefan geef me even je msn als je het goed vind.

 • Anoniem commented on the post, Audi S8, on the site Autojunk.nl 11 years, 5 months ago

  Megapixels zijn nergens voor, alleen voor het uitvergroten maar niet om de foto scherp te krijgen.

  @Stefan Stolk,

  Die Audi S8 die staat altijd vlak bij het hondenpark he naast een Volkswagen Toureaq, maar waar is deze gemaakt dan want dit is dezelfde als bij het hondenpark. Gisteren een Maserati GranTurismo gezien bij iemand op de…[Read more]

 • Anoniem commented on the post, BMW M5, on the site Autojunk.nl 11 years, 6 months ago

  @BobGTA

  Sorry dan, ik bedoel M-Pakket. Ken je dat gewoon op elke BMW bestellen? Als je zo wil rond rijden, lijk je wel een hippie. Dan maar een echte M5:p (deze woorden zijn niet voor jou bedoeld hoor BobGTA)

 • Sneller dan een Golf GTI. Wat voor golf GTI heb jij dan? De Golf GTI 2.0 FSI Turbo GTI zit binnen 6,9 (automaat), handgeschakeld 7,2 seconden aan de 100 en die Turbo GTI Edition binnen 6,6 (automaat), handgeschakeld 6,8. Dus heb jij andere GTI’s zien rijden?

 • Anoniem commented on the post, BMW M5 600+ pk., on the site Autojunk.nl 11 years, 6 months ago

  Damn, lekker geluid.

 • Anoniem commented on the post, Mercedes CL63 AMG, on the site Autojunk.nl 11 years, 7 months ago

  In Heerjansdam staan ook wel wat leuke wagens: Er staat daar een super grote boerderij met een grote voortuin, ga daar maar eens kijken. Bij die auto die bij het witte huis staat (die jezelf gepost hebt) moet je heel de weg uitrijden dan kom je er van zelf langs. Net zo lang die weg uitblijven rijden totdat je er langs komt.

 • @LionSpeed

  Misschien is hij wel echt maar heeft RDW & Autoweek het fout. Zodat er inplaats van V6, V8 had moeten staan. Maarja deze kans is wel erg klein. Dus zullen we ervan uitgaan dat het nep is?

 • Anoniem commented on the post, BMW M6, on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  @Hummerfreak je herkent een BMW M6 of M5 of M3 in één oogopslag en dat is naar de zijkant kijken bij de zilveren strip en als je toevallig aan de achterkant bent de uitlaten of het M logo achterop en ik kan een M ook altijd herkennen aan de neus ik vind hem dan sportiever.

 • Prachtige Auto, echt waar heerlijke achterkant ook.

 • Anoniem commented on the post, Lamborghini Gallardo, on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  @jelleken

  Nee jij zou het leuk vind als je dalijk een Ferrari Enzo hebt (voorbeeld). En iemand die pak even alles wat die beetpakken beet. Dus maak even een neppe foto dat die de deur open wil doen. En hij pak je spiegel even beet en hij leg een hand op het dak. Hij is misschien niet kapot maar een krasje kan je er altijd van krijgen. En het is…[Read more]

 • Anoniem commented on the post, Bordeaux rode 599, on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Ik vind het wel een mooie kleur. Staat er wel bij.

  @ Times:

  Nee volgens mij niet in Noordwijk. Want dan bedoel jij het punt bij de vuurtoren? Maar daar kan je nog verder lopen door de duinen dan kom je bij die grote huizen en daar staat niet zo’n Cheap flatje.

 • @Stefan,

  Staat deze normaal gesproken bij het Oude Gemeentehuis? Daar staat op dit moment ook een Bentley & Aston Martin DB9. Ga maar is een kijkje nemen. En die foto van die hummer. Die stond van de week in het park, ken je die mensen?

 • @Milan

  Super mooie foto’s deze vind ik zelf ook één van de mooiste auto die is gemaakt. Zou je voor mij een paar wallpapers kunnen maken?

  Zoja graag 3,4,5 & 7 – 1280×1024

  Alvast Bedankt

 • Vette bak alleen het is als het goed is geen 760Li. Zoals bijna helemaal bovenaan staat. Bij een 760 staat altijd onder dat witte lichtje bij de voordeur “V12” en hier niet voor zover ik kan zien. En de velgen zijn niet mooi dat is minder. En de auto weegt rond de 2000 kilo.