• BobGTA commented on the post, Beetje volgepakt…., on the site Autojunk.nl 11 years, 4 months ago

  Kijk, zo zie je ze ook in de omgeving van Malaga rijden. Ieder jaar als we vanaf het vliegveld naar Marbella rijden, komen we een heleboel overbeladen auto’s tegen die onderweg zijn naar Marokko. Niets mis met Marokkanen, maar het is echt levensgevaarlijk. Er gebeuren elk jaar genoeg ongelukken doordat die auto’s zo overbeladen zijn. Vreselijk..

 • Kijk, dit zijn de betere spots. Hier houd ik nou van, klassiekers zijn toch veel leuker om te zien dan die Bentley Continental GTC’s, Flying Spurs, Porsches 997 Turbo, etc. Waar dit vaak auto’s voor patsers zijn die geld over hebben, zijn klassiekers duidelijk liefhebbersauto’s. 5 sterren van mijn kant.

 • BobGTA commented on the post, BMW 5-serie: 523i, on the site Autojunk.nl 11 years, 4 months ago

  @Marco_bijdehand: Nee absoluut niet, ik zou 1* geven of niet eens de moeite nemen om hem aan te klikken.. Moet je ook eens proberen te doen. Beetje simpel word ik van jou reacties…

 • BobGTA commented on the post, BMW M3 E30, on the site Autojunk.nl 11 years, 4 months ago

  Voor mij moet alles OEM zijn, anders hoef ik een dergelijke auto meteen niet meer. Een E39 M5 pre-facelift met faceliftkoplampen zijn voor mij ook ‘not done’. Net als een E46 pre-facelift met een facelift-kleurennavi (16:9, in een pre-facelift hoort een 4:3 kleurennavi).

  Maar ach, wat dat betreft ben ik ook wel een beetje een punaisepoetser.

 • BobGTA commented on the post, BMW M3 E30, on the site Autojunk.nl 11 years, 4 months ago

  @august: deze velgen horen onder een E39 5-serie pre-facelift te zitten. Style 5. Onder een E30 M3 horen hele andere velgen. Desalniettemin een stoere BMW, en enorm zeldzaam..
  @Milan: E30 M3 in Monacoblau? Macaublau bedoel je neem ik aan..

 • BobGTA commented on the post, passat CC, on the site Autojunk.nl 11 years, 6 months ago

  CSL is best zeldzaam, of bedoel je een CLS? 😉
  Vind het niet erg dat hij op AJ staat, maar een Passat CC kun je niet vergelijken met een gemiddelde Benz. Dat terzijde, best een mooie VW. Toch blijft het een VW, dan wacht ik liever nog even op de Seat Exeo..

 • BobGTA commented on the post, Gereden: BMW M5, on the site Autojunk.nl 11 years, 6 months ago

  Je hebt genoeg autodealers, m.n. de grotere dealers, met een eigen wasstraat hoor.
  Maar goed, aan het kenteken te zien zal het wel een occasion zijn inderdaad, anders zat er wel een gewoon kenteken op.
  Kan me overigens nog een filmpje herinneren van een autowasser bij een BMW-dealer die een E60 M5 van een klant moest wassen en hem even gauw…[Read more]

 • BobGTA commented on the post, BMW X5 4.6 IS M, on the site Autojunk.nl 11 years, 6 months ago

  X5M zou een logischere naam zijn (je hebt ook de Z4M bijvoorbeeld), maar volgens mij was het in die periode financieel niet aantrekkelijk voor BMW of BMW M GmbH om een X5M te (laten) bouwen.
  Net als dat er in die tijd geen E39 M5 Touring en geen E46 M3 sedan werd geproduceerd als opvolger van de E34 M5 Touring en E36 M3 sedan.

 • BobGTA commented on the post, BMW X5 4.6 IS M, on the site Autojunk.nl 11 years, 6 months ago

  @Spiller: Niet zo naïef, een 4.8iS is een stuk prijziger dan een 4.6iS. Ook als je eentje uit Duitsland haalt, het BPM-bedrag voor een 4.8iS ligt veel hoger dan voor een 4.6iS. Mensen die zich een dergelijke auto kunnen permitteren hebben ook een budget…

  Voor wat betreft de M-sticker (het is een embleem, maar goed wat jij wilt); een…[Read more]

 • @GT2: Kan niet inderdaad, dacht dat Rik het over die S4 had die ik liet zien. Maar gezien het motorblok moet het wel een S4 zijn, daarnaast is een S4 Avant van dit model ook met 2 uitlaten geleverd en niet met 4 (zoals het nieuwe model op de homepage van Autoblog).

 • Hahaha jij was mijn 3e post ook net voor. Jammer dat er nergens een edit-knop zit of iets dergelijks.. 😉

  Hier is die S4 Avant bij mij in de straat, heb wegens privacy maar even het kenteken weggehaald:
  http://img362.imageshack.us/img362/2496/p6020052kleinkg7.jpg

 • Dat van die BMW is enerzijds wel erg goed om te weten eigenlijk, maar aan de andere kant rijdt hij dan wel mijlen inplaats van kilometers. Of kun je dat om (laten) zetten door de BMW-dealer?

  Zou BMW Nederland […]

 • BobGTA commented on the post, BMW X5, on the site Autojunk.nl 11 years, 7 months ago

  Mee eens 2pac, maar dan wel de E53 facelift (vorig model dus) als 4.8iS. Weet uit ervaring te zeggen dat dit echt een briljante auto is, je zit wat hoger dan het overige verkeer en toch rijdt het zeker net zo prettig als een gemiddelde BMW. De E70 zal ook wel niet beroerd rijden, al heb ik mijn twijfels over de nieuwe automaat…..

 • BobGTA commented on the post, Brabus Widestar, on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  @Riicharrd: ALPINA kent RDW ook. Grappig weetje, als je een ALPINA koopt, krast ALPINA het serienummer weg en krijgt van ALPINA een nieuw serienummer. Vindt het RDW niet zo leuk haha. 😉
  @George: Grappig, wij om 8 uur ongeveer.. Gingen uit eten op het Lange Voorhout.

 • BobGTA commented on the post, Porsche Carrera GT, on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Er staat toch duidelijk in de titel “Ik gooi er nog maar wat Hulshorst-spots tegenaan”, Hulshorst is een autodealer. Heb vorig jaar trouwens in zo eentje gezeten. Waren met de Porsche naar een Porsche specialist in Steenwijk geweest en op de terugweg nog even langs Porsche Service Centrum Twente gereden, die had er toevallig eentje staan. En nog…[Read more]

 • BobGTA commented on the post, BMW M5, on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Hoezo ben je dan een hippie? Verklaar je nader.. Het is gewoon standaard van BMW en je kunt het op elke BMW bestellen. M-Pakket is heel iets anders dan een M5, het heeft er wel wat van weg, maar ik zie duidelijk verschillen.

  http://www.autotrack.nl/car-img/of01/s027/of01_0004918627.jpg 5-serie Touring met…[Read more]

 • BobGTA commented on the post, MARBELLA SPOTS Deel 1 , on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Ik ben helaas niet meer tijdens andere vakanties in Marbella geweest, vader kon niet meerdere vrije dagen nemen. Maar goed, deze zomer gaan we weer wat langer.. heb echt super veel zin om weer te gaan na een paar foto’s gezien te hebben haha.
  Zit jij op het Rijnlands trouwens?

 • BobGTA commented on the post, Leon Cupra, on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Ik vind hem echt stoer. Zo’n Leon is ook mijn keuze in deze categorie.

  Focus ST is een Ford, heb ik totaal niks mee. Golluf is een VW, idem dito, daar komt bij dat de R32 een grote lelijke lachspiegel op zijn neus heeft. S3 is een Audi met Single frame grille, sowieso lelijk dus. Mégane RS vind ik weer wel stoer, maar dan ga ik toch liever…[Read more]

 • BobGTA commented on the post, Ferrari F40 , on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Doe mij maar die F40, meteen verkopen die hap en een E39 M5, E46 M3 cabrio en een Maserati Spyder GT kopen. Heerlijk met dit weer. Bijzonder issie wel, vind hem stiekem ook best wel wat hebben, alleen is het gewoon niks voor mij zo’n supercar.

  En ach, een autoliefhebber hoeft natuurlijk niet per se voor de meest bijzondere auto te gaan. Je hebt…[Read more]

 • BobGTA commented on the post, Mercedes ML63 AMG, on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Als je kunt aantonen dat je je auto gebruikt voor het vervoeren van goederen en spullen voor het werk, bij bijvoorbeeld een aannemer, mag je naar mijn weten een auto met grijs kenteken aanschaffen. Dit vertelde mijn buurman tenminste. Het zou best eens kunnen, onze aannemer heeft een Land Rover Discovery III op grijs kenteken.

 • Load More