• @Realhustler: En dan nog iets: als een 12 jarig lid van de bevolkingsgroep mensen uitmaakt voor van alles en nog wat, leeftijdsgenoten in elkaar trapt en allerlei dingen op straat sloopt, is dat omdat hij niet aan de bak komt? Kortzichtigheid ten top.

 • @Realhustler: Ja man, lekker blijven ontkennen. Ik weet niet waar jij woont, maar waar ik woon moet je bang zijn dat je vriendin, zusje, moeder of nichtje niet wordt verkracht of overvallen door die bepaalde bevolkingsgroepen. Wie zich als beesten gedragen, zullen als beesten gezien worden en over gesproken worden. Klaar.

 • Mensen alsjeblieft, is emotie nou echt nog waar het om draait? A) Fiat Group bekommert zich allang niet meer om emotie, de kwaliteit van de huidige Alfa’s is gewoon knudde en dat blijft zo binnen Fiat Group. B) Vertel mij eens welk ander merk de VAG ten gronde heeft gericht? C) Gezien de groei van […]

 • Jesko commented on the post, BMW 530d GT, on the site Autojunk.nl 10 years, 4 months ago

  Je bent werkelijk een kneus als je deze auto gaat kopen. Omdat je dan letterlijk zegt dat je de auto koopt om de badge, en dan ben je ver heen, in mijn ogen.
  De achterkant is toch wel zo vreselijk lelijk, volgens mij is het klei model tijdens de eerste fase van ontwerpen van achteren aangereden, en heeft schijnbaar niemand dit gemerkt, waardoor…[Read more]

 • @Alessio:

  Als ze slim zijn juist wel, zo’n klein autootje moet boven de rest uitsteken, en dan heb je in dat segment een scherp en spannend uitlerlijk nodig.

  Want met opties voor in de auto kan je wel boven de rest uitsteken, maar mensen die in zo’n klein autootje gaan rijden geven doorgaans niet zoveel geld uit.

  Dus als Audi slim is, en…[Read more]

 • Jesko commented on the post, Spyker schetsje…, on the site Autojunk.nl 10 years, 4 months ago

  Terwijl het een redelijke tekening is, oogt hij toch knullig en kinderachtig omdat er geen diepte in zit. Hij is wel in perspectief getekent, maar omdat je de hele auto dezelfde kleur hebt gegeven (en niet hier en daar lichter en donkere van dezelfde kleur) oogt hij minder mooi.

 • @de slimbo’s die roepen dat de sporen van een motor zijn; No way, dit is gewoon van een auto, misschien ook wel van die bus, dat weet ik niet zeker, lijkt me eerder gewoon leuk neergezet.

  Verder is dit gewoon van een auto, tijdens een drift verandert de hoek van een auto ook, en dan kunnen de sporen wel uit elkaar staan.

 • De laatste keer dat ik een lifter mee nam, vertelde de man doodleuk dat hij zijn eigen wagen in de kreukels had gereden terwijl hij op de vlucht was voor de politie, hij had namelijk een plaatselijk supermarktje overvallen!

  Bij het volgende tankstation heb ik hem vriendelijk verzocht m’n auto onmiddelijk te verlaten… Dat deed ie wel…[Read more]

 • Als er iets stijlloos is, is het wel een limousine. Enige wat ik nog enigszins kan waarderen is een meter extra, zoals bij die Cadillac DeVille Northstar Limousine. Dat is nog binnen proporties, en kan nog enig nut hebben.

  Ik zou me persoonlijk kapot schamen als ik op een feestje uit een limousine moet stappen. Huur dan een luxe bus als je met…[Read more]

 • Platbombarderen die hap, nadat de belangrijke productielijnen zijn verplaatst naar Oost-Europa en Rusland. Daarna platbombarderen.

  We zitten namelijk met een redelijk groot probleem, China.

  Dit is een sterk opbloeiende en grote economie met een uiterst kortzichtig bestuur. De rijstpikkers en sambalbijen zijn zich aan het realiseren dat ze…[Read more]

 • @de stumperds die dit achterlijke gedrag goed praten. Dat je auto verkeerd staat geparkeerd is niet goed, en dat hij dan weggehaald wordt kan ik me ook nog voorstellen. Maar dit moet wel met enige kunde gedaan worden. Ze zouden deze ook gewoon in zijn geheel op kunnen takelen en op de ambulance plaatsen.
  Als je te hard rijdt schopt de politie…[Read more]

 • @Erickson: Waar haal jij vandaan dat de flitscamera vlak bij dat loeder stond?

  OnT: We roepen wel allemaal dat we gas zouden geven, maar als ik een naakte vrouw langs de weg zie staan wil ik ook even beter kijken, lelijk of niet lelijk, het is wel iets wat je thuis in geuren en kleuren wil vertellen!

  Wat betreft de opa; goede actie, alleen…[Read more]

 • Jesko commented on the post, Vrouwen kiezen de auto, on the site Autoblog.nl 10 years, 6 months ago

  @AutoInformatief: Van de Alfa 159 is helemaal geen Sportwagen! Wel een Sportwagon…

  OnT: Ik woon nog thuis dus heb lekker mijn eigen auto uitgezocht, als ik eenmaal ga samenwonen wil ik dat we gewoon beiden een eigen auto hebben, zoiets kan ik niet delen namelijk, de keuze dan.

 • Deze stond bij de Maxis in Muiden. Ik heb maar 3 foto’s, want er zat iemand in de auto, daarom vond ik het een beetje raar om meer foto’s te maken….

 • Oh boehoe dat een onzuinige auto goed verkoopt! Stelletje jankende, hinderlijke paniekzaaiende kuthippies! Tyf op naar je grot en ga eens gauw een schaamlapje van bananenbladeren maken. Als je niet aan kan zien dat de wereld kapot gaat kijk dan niet.

  Ik heb het helemaal gehad met het groene gezeik, het komt me compleet de strot uit. Gelul uit…[Read more]

 • Jesko commented on the post, Yes, it’s a woman!, on the site Autojunk.nl 10 years, 6 months ago

  Als ik politieagent zou zijn en dit in Nederland tegen zou komen, zou ik er direct een artikeltje 5 tegen aan gooien, dit is precies het soort mens wat gevaar, irritatie en veel ergernis brengt in het verkeer. Wat een debiel mens, het zal je vrouw of dochter maar zijn!

 • @Redactie: En nou even het artikel opnieuw lezen en even de foutjes eruit halen. Is het dan echt zo moeilijk voor jullie om de stukken die jullie schrijven even 1 of 2 keer na te lezen?

  OnT: Het is toch leuk dat Volkswagen de moeite neemt om zelfs 2 concepten neer te zetten op een meeting? Maar omdat het geen Ferrari is of een Lamborghini is…[Read more]

 • Flikkertjes, als er ergens een stuk snelweg is in Nederland waar je gemakkelijk te hard kan rijden, is het die A6 wel, vooral tussen Almere en Lelystad. Iedereen rijdt er te hard, je hebt altijd treintjes daar die met 170 langs knallen, en dat kan prima.

  Ik ben daar zelf ook al diverse malen geflitst, ook 2 maal binnen een uur 2 keer (heen en…[Read more]

 • Iedereen die nu roept dat de R8 V10 niet vergelijkbaar is met een Ferrari is compleet blind, en iedereen die roept dat Audi verloren heeft van BMW dus maar naar Ferrari gaat is compleet kortzichtig.

  Audi is gewoon 1 van de weinig grote bedrijven die echt humor in hun marketing gebruiken. Hoe vet is deze reclame? Ik kan hier niet genoeg van…[Read more]

 • Dus als Redbull en Toyota het roepen is er niks aan het handje, maar zodra Ferrari dit roept dan zijn het een stelletje zeikerds?

  Wees niet zo kortzichtig, ik kan me voorstellen dat verschillende teams dreigen uit de F1 te stappen bij zo’n raar regelement.

  Ik weet zelf ook nog niet wat ik moet vinden van die nieuwe regels, aan de ene kant is…[Read more]

 • Load More