• Triest en erg jammer, dat je zo’n ‘Automerk’ naar de knoppen ziet gaan, maar ‘k blijf hopen dat ze het op een of andere_manier toch weten klaar te spelen, om te blijven bestaan !!!

  • Nou…nou…eigenlijk onverantwoord om zo in de bebouwdekom te rijden ! Op de ‘Snelwegen of Autobahn’, mag je van mij gerust ‘Plankgas’ geven, als de situatie en omstandigheden het tenminste toelaten, en als je wagen goed geprepareerd is en het ‘Aankan’, kun je het rustig doen !!! Maaaaaaaar 300 Kmh is toch een aardige_snelheid, zeg !!!

  • Een leuk wagentje met ‘Veel_Pit’ ! ‘k Heb 2 maanden geleden
    (even) in zo’n wagen kunnen rijden in Duitsland, en moet zeggen…’Niet slecht hoor !’ Persoonlijk, vind ik de wagen een beetje kaal-uitgerust van binnen. ’t Is en blijft een ‘Echte_BMW’ moet ik zeggen !

  • Afgelopen zomer, ben ‘k wederom naar de USA geweest, om mijn aldaar wonende kinderen te bezoeken. ‘k Heb bovendien het geluk gehad, om een_paar_dagen zo’n ‘Shelby_Super-Snake’ tot mijn beschikking te hebben ! Nou…..’k moet wel bekennen, dat het een ‘Krachtbron’ op wielen is hoor ! Je kunt er best lekker in rijden, en technisch is […]