• Timmerink commented on the post, Z3 M coupé…, on the site Autojunk.nl 12 years ago

  Als je weet dat je (slechte) foto’s uit verveling van je buurmans auto gaat maken en weet dat je er (naar alle waarschijnlijkheid) foute reacties op zal krijgen, waarom post je het dan?

  Ik vind de Z3 toch echt wel een mislukt karretje, ikzelf pas er niet in en het is zo spartaans als wat..

 • Timmerink commented on the post, X5 4.8is en M3, on the site Autojunk.nl 12 years ago

  Dit is echt het meest lachwekkende dat ik hier ooit heb gelezen, wat ben jij een ongelooflijk triest persoon RSalet, dit heb ik nog nooit meegemaakt, dat iemand zich zo ongelooflijk voor aap zet! Ik kan er niet bij dat jij al de moeite doet om jezelf beter voor te doen omdat je vader die auto´s heeft, DIE HIJ HELEMAAL NIET HEEFT! Legendarisch…[Read more]

 • Timmerink commented on the post, bmw 530d, on the site Autojunk.nl 12 years, 6 months ago

  @Cedric
  Dat snap ik, maar als het een oude Porsche Speedster was (een heel extreem voorbeeld..) oke, maar een BMW 530d? Zetd ie van de 3-serie cabrio er binnekort maar op! Daar ben ik wel naar benieuwd!

 • De BMW 530d heeft echt een lekker koppel, van 0-100km/h doet hij dan ook best snel, voor een diesel zijn dit gewoon goede prestaties! Leuk filmpje, alleen volgende keer met toeren/kmteller erbij, dat maakt het iets spectaculairder, dit ziet er een beetje tam uit;-)!

 • Die fransen kunnen echt niet rijden. Ze toeteren bij het minste geringste en parkeren moet je ze helemaal niet laten doen. Als je zag hoeveel auto’s (en niet de minste..) er in die straat tegen elkaar stonden, nou dat kan je niet eens tellen haha:). Die Aston.. dat heeft die hotel-driver gedaan haha:D, dat was een jonge knaap van rond de 20 die…[Read more]

 • Nu de complete serie van een aantal favorieten!…

 • Lekker een weekje naar Parijs met mijn vriendin. Maar jongens, wat je daar allemaal voor moois ziet op de Champs-Elysees, louvre en avenue Montaigne is wonderschoon! Hier 3 foto’s die ik persoonlijk wel leuk vind…..