• Super mooie auto. Heeft ook echt een heerlijk geluid. Echt iedereen ging deze auto fotograferen. Hoeveel van deze auto’s zijn er in Nederland ??
  Verder heb ik in Noordwijk nog een Mercedes-Benz C63 AMG, 2X Daimler Supereight, Aston Martin DB9 Volante, 2X Rolls Royce Phantom, Mercedes-Benz ML63 AMG, BMW Z8, Mercedes-Benz SL55 AMG, Audi S8, BMW M5, Porsche Cayman, Aston Martin V8 Vantage, Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari 456 GT en een Donkervoort gezien….

 • @Master_R
  Woooh..
  Chill dat je in zulke mooie auto’s mag gaan test rijden.
  Altans je vader dan.
  Als je daar een paar mooie foto’s van kan maken dan moet je ze maar posten, ik ben erg benieuwd.

 • @GT2
  De gewone Bugatti 57 is al rond de €750.000,-.
  En aangezien deze een unieke body heeft vermoed ik dat als deze man hem nu zou verkopen dat hij daar zo ongeveer 2 keer zoveel voor terug zou kunnen krijgen.

 • Die Range Rover Sport Stomer is echt vet, ik zag hem laatst langs rijden, heb der alleen geen foto’s van, ga er ook nog wel een keertje foto’s van maken want ik weet denk ik waar hij woont. 😛
  Ik vind die S4 alleen maar niks, maar dat komt omdat dit nog die oude is. Ik vind hem nog veel te gewoon, ik vindt de RS4 avant veel dikker.

 • WI113M heeft een nieuwe fotoset geupload, Mooie klassieke Bugatti, op de site Autojunk.nl 11 years, 6 months ago

  Eerst kwam deze Bugatti mij al voorbij rijden en toen zag ik hem stil staan voor een hotel. Ik dus snel foto’s maken. Toen kwam de eigenaar eraan en deed even de motor kap open. Er zit een 3.3Liter 8Cillinder in. […]

 • Eerst kwam deze Bugatti mij al voorbij rijden en toen zag ik hem stil staan voor een hotel. Ik dus snel foto’s maken. Toen kwam de eigenaar eraan en deed even de motor kap open. Er zit een 3.3Liter 8Cillinder in. De eigenaar zei dat deze Bugatti het chassie van een Bugatti 57, maar de body was een soort demo versie (maar wel verkocht dus), en daar is er maar 1 van op de hele wereld zei hij….

 • Ik zag deze auto in Voorhout toen ik uit Noordwijk kwam. Ik dacht eerst dat het een oude porsche was, hij had een heel chill geluid.
  Is dit een heel bijzonder auto? Heb hem nog nooit eerder gezien. Kan iemand mij wat meer vertellen over deze auto!…

 • Ik heb deze foto’s gemaakt, ik was samen met ”k03nz0r” in Noordwijk.
  We hadden ook nog 2 BMW M5’s gezien, op het zelfde parkeerterrein, Porsche Cayenne Turbo en GTS, stuk of 10 porsches, 3 Rolls Royce Phantom’s, 4 Audi A8 W12’s (waarvan ik er jammer genoeg maar 1 van kon fotograferen), nieuwe Opel GT, Audi S8 en verder een beetje het…[Read more]

 • WI113M commented on the post, Cayenne S (erg dik), on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Bij die foto is er niet zo’n ”metalen” plaat onder de auto.
  Ik heb het ff op de Porsche website opgezocht, en dit is zeker weten met een specialle ”of-terrain” uitvoering.
  En met specialle vering met meer standen.
  Het klopt dat die normaal ook hoogte verstelbaar is, dat heeft deze uitvoering ook.

 • WI113M commented on the post, Cayenne S (erg dik), on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  kijk naar de voorkant van die auto, zie je die metalen plaat, dat heeft met de terrein uitvoering te maken.
  het klopt ook dat dat met het onderstel wat gebeurd is, maar ook met de vering en sommige technische systemen zijn ook aangepast.
  het is zijn geen standaard uitlaten, ja het zijn de standaard uitlaten voor een GTS, en de velgen zijn ook…[Read more]

 • @citroenfan; je moet echt een bril kopen hoor, die RDW site is niet helemaal goed, dat is der zelf te lezen, ik zag laatste een Volkswagen Touareg W12, die kun je duidelijk herkennen, en op de RDW stond dat het een diesel was. En die is duidelijk een M5 dus echt een bril kopen je kut citoen fan, citroen’s zijn lelijk.

 • Mijn vader heeft een Lamborghini Gallardo, een Audi A8L 6.0 W12, een Porsche Cayenne en een BMW 650i Cabrio. Maar ik zal dan tegen mijn vader zeggen dat die wel gedekt is door de verzekering als hij daar rijd, en ik zal binnekort ook wat foto’s en filmpjes op Autojunk.nl zetten.

 • WI113M wrote a new post, Audi S8, on the site Autojunk.nl 11 years, 9 months ago

  We fietsten over een parkeerplaats van een doodegewoon zwembad, en toen kwamen we deze geweldige auto tegen. Ook stond er op de parkeerplaats een Porsche Cayenne, een Mercedes Cl-500 en 2 Range Rover Sport’s. Ik kon jammergenoeg bijna geen foto’s van de achterkant maken omdat die zo dicht op de bosjes stond, srry daarvoor….

 • Ik had zo’n Touareg nog nooit gezien met zulke uitlaten, toen ging ik op de achterkant kijken en stond erop dat er een W12 motor in zat, ik wist helemaal niet dat dat bestond. Wie kan mij zeggen of deze uitvoering een specialle naam heeft. Ik kon der alleen niet zoveel foto’s maken omdat die te dicht bij het huis stond, zoals je ziet….

 • WI113M wrote a new post, BMW M5, on the site Autojunk.nl 11 years, 9 months ago

  Foto’s zijn gemaakt in Warmond vlakbij een golfbaan. Niet alle foto’s zijn van goede kwaliteit, sorry daarvoor….

 • We waren gewoon wat aan het fietsen en toen zagen wij deze 2 zieke auto’s bij elkaar staan….