• @yuriw:
  Helemaal mee eens ik ga niet rap iemand onderuit halen, maar wat een loser van een presentator 😥 .
  Over de wagen VET maar idd beetje druk, maar gelukkig dat er nog merken zijn zoals Citroën, reatief en met durf.
  Goed bezig ginder in Frankrijk!

 • Waanzinnige auto, voor jammer genoeg waanzinnige prijs. Ze zijn vrijwel allemaal verkocht. In België waren ze weg voor je A kon zeggen idem voor Frankrijk & Duitsland, dus blijkbaar gelieft wild…. Ik heb nog gaan informeren (3 maand geleden!!), echter al veel te laat 😯 Had wel een wit / grijze genomen, is net wat […]

 • België begint op een ernstige ramp te lijken en niet enkel als je naar de wegen kijkt. Die wegen zijn idd een draak van formaat: gaten in de weg, lantaarnpalen die omvallen, onafgewerkte zaken zoals de ring van A’pen die in 2020 nog niet af gaat zijn. Goe bezig! Bovendien wordt alles hier stilaan peperduur […]

 • @Directeur:
  Maar kwa rijkwaliteiten ga ik toch voor die saaie vw dan 😯 😯 😯 Van welke planeet kom jij?????
  Voor mij ook de DS3 230 Nm koppel laat best vlot rijden toe, Mito is ook wel mooi maar minder mooi & goed afgewerkt als de Fransman.

 • Die vermogentoename daar heb ik zo mijn bedenkingen bij, de zesbak in de C3/DS3 kan maar 300Nm koppel aan, hun waardes liggen een stuk hoger. Verder vind ik hem mooier in origine fabrieksuitvoering of de Racing uitvoering die oneindig veel beter gaat zijn, daar zijn ook de remmen e.d. serieus aangepast. Dus geef mij die […]

 • Rarara, waar heb ik dit nog gezien???
  In dit segment zijn er leukere te koop. Ondanks alle kwaliteitsproblemen bij Toyota zal dit toch wel een degelijke wagen zijn en dus voor veel mensen een goede keuze, maar ik laat hem zeker aan mij voorbij gaan.
  Een TE grijze muis!

 • @Rick: Nee, maar wel één van de meest fantastische auto’s ooit. Rarara (tip: hij heeft ook een dikke V6 en haalt op zijn sloffen meer als 1G in de bochten).
  @Citrofiel: Verstandige mensen verstaan elkaar al wat sneller hé 😉 .

 • @T Bone:
  Ik werk voor een Duitse firma (automotive) en geloof me maar ze maken geen betere kwaliteit als andere nationaliteiten, soms tegendeel zelfs. Maar hun nek is wel vééééél dikker 😛 .
  Franse auto’s zitten tegenwoordig erg netjes in elkaar dus respect.
  Over de DS4, ik moet hem eerst irl zien, maar de DS3 is de leukste in zijn segment.

 • Ik ga mezelf even moeten corrigeren de prijs in België blijkt 31430 Euro te zijn en niet 27000 zoals ik eerder zei. Die info kwam nochtans van de Citroëndealer (en nog een behoorlijk grote ook) misschien hadden ze er al een korting afgetrokken 🙂 🙂 .
  Dat is hoe ook een behoorlijk stevige prijs, doe mij dan maar een gewone 1,6 Thp met een h…[Read more]

 • Prijs is in Nederland idd wel holala, in Belgie is de prijs 27000 euro rond. Waar je natuurlijk nog 2500 eurootjes inschrijvingstaks mag bijtellen om vadertje staat zijn geldverslindende fratsen mee te helpen spijzen (sic) 😕 .
  En die prijs is nog hoog genoeg maar ik denk al bij al verdedigbaar.

 • Andere roostertje in de snuit en produceren ASAP.
  Héél knap van Citroën dat ze hun prototypes ook nog laten rijden dat bewijst dat er ook technologisch kunnen en onderzoek achterzit en niet alleen schone schijn. Ik wil er wel één en Vanina er graag bij 😛 .

 • Haha, fantastisch toch! Ik heb ook nog met een BX Sport gereden en nu spijt dat ik hem niet heb bijgehouden. Maar heb gelukkig nog zo’n ander special geval, een Activa V6 en in zeer behoorlijke staat. En ga die nog rustig wat houden, heb er onlangs eens mee op circuit van Zolder kunnen vlammen.
  Je staat er echt van te kijken wat die Citroëns aan…[Read more]

 • DS3 natuurlijk, je moet al waanzinnig dom zijn om sowieso een Fiat te kopen. Trouwens heeft die Citroën zeker en vast het beste weggedrag. Net nog een vergelijkingstest gelezen in Autogids tussen Alfa Mito, Citroën DS3 & Mini en de eindconclusie DS3 is de beste en al zeker op weggedrag en rijeigenschappen, dus……En de naam Abarth heeft enkel m…[Read more]

 • Activa commented on the post, Citroen conceptcars in Essen, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @FrankypankyV8:

  En die zullen het op hun beurt ook wel ergens gepikt hebben. Zijn niet alle auto’s voor een deel hier of daar afgekeken? Ze staan om het een beetje onnozel te stellen toch allemaal op 4 wielen (enige uitzondering te na) 😆

 • Activa commented on the post, Citroen conceptcars in Essen, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  Die C-Méttise stond bij Citroën Belux voor de viering van het 90 jarig bestaan van ’t merk, toch best indrukwekkend hoor al zag ik hem toch liever in ’t rood. Die gele C-Sportlounge heb ik nog nie irl gezien maar op foto ziet het er erg goed uit. Uitbrengen zoals hij is, niks teveel meer aan wijzigen, ik ben alvast fan 😛

 • @mashell:

  Ja, voor mij ook maar dat bedoel ik nu met mijn voorgaande post. Dan koop je een Polo die 5 sterren heeft maar in Belgie niet standaard over ESP beschikt, en dan heb je in feite maar een 4 sterren auto ondanks de reclame je wel anders zal vertellen. Die 85% regel is dus foute boel!!

 • Activa commented on the post, De nieuwe BMW 5 Serie Touring?, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @Bart:

  Ja, ik heb ook zo’n geweldig dejavu gevoel, lijkt gewoon op een andere BMW. Niks vernieuwends, gewoon nieuwe wijn in oude zakken! Ik word er niet koud nich warm van, of anders gesproken hij is niet mooi noch lelijk imo.

 • @Lendox:

  ESP is doorslag gevend in deze sterrenslag, iendien geen 85% van de wagens ESP standaard heeft krijgt deze geen 5 sterren. Zo hebben de Polo en de Golf 5 sterren ondanks het feit dat ze in Belgie NIET standaard met dat ESP zijn uitgerust!!! Wel in de meeste andere landen van de EU.
  Dus in een crash is een C3 +/- even veilig als een…[Read more]

 • Ds2 ik dacht dat ze het gingen houden bij Ds3/4&5. maar ‘k heb er geen probleem mee hoor. Die purpere vond ik maar zozo, maar die groene die eveneens productieversie zou zijn vind ik best heel, knap ook de kleur trouwens. laat maar komen zal het straatbeeeld er wat mooier op maken en eens wat anders dan de (goede en degelijke!!) Duitse…[Read more]

 • @Citrofiel:
  Misschien zitten er ook andere scokdempers op, héhé.
  Grapje hoor, kon ’t niet laten.
  Ernstg nu hij is best genietbaar en het kleurtje zit hem idd als gegoten. Maar zal idd te duur zijn voor wat het is.

 • Load More