• Mijn vader’s Volvo v50 was hier laatst slachtoffer van. ’s ochtends niet meer te starten. Kwamen er al snel achter, want de slangetjes staken gewoon omhoog, compleet doorgebeten. Mijn Stilo die ernaast staat had nergens last van. Die Italianen kunnen goed koken, maar blijkbaar zijn de slangetjes van mijn italiaan niet zo smakelijk!

 • Mocht het echt zijn, waar je bij televisie altijd aan moet twijfelen, dan is het erg gaaf voor die mensen. Ik zou ook even schreeuwen van blijdschap als ik er 1 zou krijgen. Zou hem direct doorgeven aan mijn vriendin. Die zou ik er wel gelukkig mee krijgen. Aan de andere kant bewijst het maar […]

 • Veyron SS snel??

  Ach met een r33 met 1000 pk doe je al 0-190 mph (0-304 km/u) in 12 seconden!!!

  En zeg nou eerlijk, als je in stijl wilt voorkomen, koop je een DB9. Als je echt lol en adrenaline wilt, dan koop je zo’n r33.

 • @B // //: Ik denk dat autoblog zichzelf hier verschrikkelijk de das mee om doet. Door de eentonigheid wordt de site alleen maar oninteressanter. Het grappige is dat autoblogger zelf hier mij komt vertellen dat ik moet stoppen met reageren. Ik ben verdomme de doelgroep zelf. Als ze hun publiek liever wegsturen moeten ze het […]

 • Wanneer stopt autoblog nou eens een keer met al die verschrikkelijk paupertuning meuk op de website te zetten. Als er geen nieuws is, is er geen nieuws!!!

  Steek dan liever wat energie in het schrijven van collumns of ander leesvoer. Maar dit is echt verschrikkelijk. Wat boeit mij/ons al die verschillende tuningmeuk nou?!

 • FCT commented on the post, audi r8 in de kreukels, on the site Autojunk.nl 9 years, 7 months ago

  @E21Beamer315

  Dus als de motor nog in takt is, is de auto nog niet total loss? Haha!
  Wat dacht je van het kromtrekken van het chassis? Als die niet meer recht is en niet meer rechtgetrokken kan worden is het voor deze r8 gewoon einde verhaal!

 • Een heel gaaf stukje is de Zwiepseweg tussen Lochem en Barchem! Absoluut de moeite waard voor een rijtest. Schitterend bochtig weggetje met relatief wat hoogteverschil en weinig verkeer!

 • @EJS 8 March 2010 om 16:10

  Min €19.000!
  Oftewel, je kunt er bijna 2 kopen.

 • e30junkie

  Als monteur moet je dan ook weten dat wanneer je spint er veel minder weerstand is dan wanneer je op hoge snelheid rijdt, waarbij de motor veel meer weerstand te voorduren krijgt. Zonder weerstand willen onderdelen nog wel eens een eigen leven gaan leiden.
  Maar goed, je moet natuurlijk zelf weten hoe je met het spul omgaat! 😉

 • @e30junkie

  Dit ga je zelf toch niet menen he? Elke motor gaat hiervan naar de klote. Zeker een motor die al 15 jaar zijn werk doet. Ik ken genoeg mensen die uiteindelijk zo’n auto opkopen en daarmee verschrikkelijk de mist in gaan.

  een mooi voorbeeld hiervan (en dus wat er met jouw blokkie ook kan gebeuren en dus zeker geen €8000 o…[Read more]

 • Vind de presentatie echt waardeloos. Je praat erg traaaaaaaaaaaggggggggggg en dat is eeeeeeeerrrrrrrrrggggggggg lastig om te volgen…

  Leuk trouwens dat het in Enschede is opgenomen, mijn plaatsje.
  Over de […]

 • FCT commented on the post, Aston DB7, on the site Autojunk.nl 11 years, 3 months ago

  @BmwMPower:

  Dat is geen dealer. Het is een verzamelaar die zijn collectie verkoopt. Hij doet verder niets speciaals in Aston Martin, maar koopt ze gewoon ergens op en verkoopt ze weer verder.

  Die toko heet The Gallery. Verschrikkelijke eigenaar overigens.

  Aston Martin Db7 = Mijn favoriete car ooit. Wat een magistraal mooie auto. Kwijl!

 • Nitro???

  Jongens jongens….
  Dit heeft gewoon te maken met de afstelling van de ontsteking. Wanneer je zorgt dat die niet geheel synchroom loopt met de inspuiting komt er een klein beetje benzine in het uitlaatsysteem. Deze is op zijn beurt zo heet, dat het de benzine spontaan doet ontvlammen. Dat is dus wat je ziet…

  Absoluut geen nitro.

 • FCT commented on the post, De autobahn blijft leuk., on the site Autojunk.nl 11 years, 4 months ago

  Wat een gelul hier. 238 is 238. Uit ervaring kan ik vertellen dat 238 in een a8 ook echt heel erg hard gaat en echt niet meer comfortabel is. Gelukkig niet, anders zou het levensgevaarlijk zijn. Bij dergelijke snelheden moet je ook in een a8 bijna schreeuwen tegen elkaar om met elkaar te communiceren.

  Verder tof filmpje en een enorm geile bak.…[Read more]

 • Die motor is een yamaha fjr 1300. Daar trek je zelfs een mercedes mclaren mee zoek… 180!!!nm koppel en 150 pk. Zelfde blok als de r1, alleen dan laagtoeriger gemaakt. Het zal me daarnaast niet verbazen, mocht deze door de politie nog gechipt zijn.
  Nee, die hou je met geen enkele ferrari bij!

  http://youtube.com/watch?v=xNdgjjMT0Y4&feature=related

 • Sorry thommy94, maar een lotus super 7 rij je met een boxer niet voorbij, en al helemaal niet met gemak. Waarschijnlijk heeft die niet veel gas gegeven. Zeker in de bochten is het wellicht de snelste auto voor op de weg.

  Verder wel een zeer mooie uitvoering deze boxster. Helaas kan ik er niet warm van worden, maar dat kan ik van geen enkele porsche.

 • FCT commented on the post, Jaquar xjr , on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Zeker tot de 220 is die absoluut sneller. Er zit al zoveel trekkracht onderin de toeren en naarmate die hoger in de toeren komt, merk je ook steeds meer de compressor. De auto is zo snel, omdat die uit alluminium opgebouwd. Door de alsnog 400 pk maakt dat de auto gewoon onwijs snel. Helaas kan de auto door het chassis en demperafstellingen het…[Read more]

 • Luister vooral naar de compressor :D…

 • FCT wrote a new post, Jaquar xjr , on the site Autojunk.nl 11 years, 8 months ago

  Zonder enige twijfel de snelste auto in z’n klasse. Sneller dan de s8 en maserati quattroporte.
  Niet echt sportief, maar verschrikkelijk, monsterlijk snel. Eigenlijk bijna eng. …

 • @Koentje

  Jij bent ook achterlijk zeg. Tuurlijk is die snelheid van 132km/u voor de slip. De auto schrikt van de flits, dus het moment waarop de foto wordt gemaakt. Die slip gebeurd in minder dan een seconde.

 • Load More