• mag ik u vertellen dat een MV Agusta F4 één van de gestoordste dingen is om mee te rijden (meerijden weliswaar).
  Er is niks dat het snelheidsgevoel zo goed overbrengt, zelfs geen ducati 1098 (veel kalmer, niet zo aggresief), zelf geen auto. (en ik reed mee in Vipers, CLS63 AMG’s, F430’s en een occasionele 599)

 • @Rody: respect voor het rijden met zulke wagens (X-bow is trouwens sedert de eerste conceptfoto’s mijn ultieme favoriet. Die lijnen worden dan zo perfect vertaald naar de RC-8 – mijn favoriete motor, waar ik als 21-jarige student druk voor aan het sparen ben. Maar dit is hier AB, niet MB, dus hou ik daar maar over op.)
  In any way, iedereen die…[Read more]

 • fredje commented on the post, Dodge Charger, on the site Autojunk.nl 10 years, 6 months ago

  @Danyal: ik denk (ik heb ooit es gepraat met de eigenaar van een identieke Charger) dat het komt door de homologatiewetgeving in de Benelux. volgens mij is dat een bevestigingspunt voor reflectoren, in het geval de auto naar de keuring moet.
  Correct me if i’m wrong!

  Vette bak trouwens!

 • Al mijn volgende posts zijn genomen in 2008 of eind 2007, maar slechts nu ben ik er toe gekomen ze op de site te posten….

 • fredje commented on the post, 3x slr mclaren london, on the site Autojunk.nl 11 years, 4 months ago

  1. die matzwarte SLR: je reinste porno
  2. heeft er toevallig al iemand op de nummerplaat gelet van die S-series Mercedes op foto 9? S 500 WLD. Is die ‘S500’ toeval of heeft er daar iemand veel centen voor neergeteld?
  één dezer dagen post ik nog een Aston V8 Vantage(in combo met Cayenne Turbo) met de toepasselijke belgische nummerplaat ‘AMV 8…[Read more]

 • zag deze staan bij mijn faculteit in Gent, en vond het wel es de moeite die erop te zetten.
  Men vriendin noemde het ‘e schattig ding’, wat hoogstwaarschijnlijk nie de bedoeling van JohnCooperWorks was :D…

 • Deze XKR vond ik gisterenavond en vond et de geschikte wagen om als eerste spot te dienen. Prachtige wagen!! De vorige dag spotte ik ook de XK 4.2 in Gent. Vorige spots (tot een jaar geleden), volgen ook nog…