• Was je nog op zoek naar een argument om een iPad Mini te kopen? Wat dacht je van het feit dat zo’n kleine iPad (of grote iPod) zo’n beetje precies in een dubbel DIN past.

    Het is je misschien ontgaan, maar de […]

  • Een stulpje in Californië dat voor $21.000.000 in de lijst is gezet. 2.230 vierkante meter aan villaruimte dat in 1993 werd gebouwd (toegegeven, dat zie je er wel vanaf) en bijbehorende garages met plek voor vijftien van je droomauto’s, waarmee de kustlijn binnen no-time bereikt is. Klinkt verleidelijk? Vullen maar!

    In tegenstelling tot deze villa met plek voor 12 auto’s is er op de foto’s van deze te koop staande woning geen auto te zien. De garage is compleet leeg, in tegenstelling tot de negen slaapkamers, 16 badkamers, twee dinerkamers, de zwembaden, de fitnessruimte, de thuisbios en de spielereikamert.

    Maar als je 21 miljoen dollar stukslaat op het woongedeelte, hoeveel geld ben je bereid uit te geven aan een passend wagenpark? Aan jullie de taak om de volgende eigenaar (of jezelf) een eindje op weg te helpen: welke 15 auto’s heb jij voor ogen voor de omgeving van dit in Laguna Niguel gelegen stulpje? (bron: realtor.com, via homesoftherich.net)

    [lg_folder folder=”0_Divers/Supercar_Garage_Laguna_Niguel” count=”22″ cols=”4″ paging=”true”]