Gebruiker

Naam

swisspass

Voornaam

Diederik

Geslacht

Man

Geboortedatum

1982-02-17

Locatie

Land

Zwitserland

Details

Beschrijving

Eindelijk een AB-account aangemaakt, mocht wel na bijna tien jaar volgen van de humor van Wouter. Mooiste opmerking op dat gebied was in een autoshow video; het veelkleurige interieur van een concept car zag eruit als de binnenkant van een Teletubbie.
Mijn eerste auto was een BMW 520i (E34) in Alpinweiss II. Deze heb ik tijdens stage in London gehad. Heerlijke zes-in-lijn zonder opsmuk.
Daarna een verplichte VW-lease-Polo en zodra het kon, een BMW 118i (F20) in Tiefseeblau. Deze ingeleverd toen ik mijn baan opzegde en op 31 maart 2015 ben ik naar Zwitserland geëmigreerd, alwaar het heerlijk toeven is voor de autoliefhebber. De inwoners van Zürich en omgeving rijden bijna uitsluitend premium Duitsers in het AMG-, RS- of M-segment. Niet achter willen blijven en geïnspireerd door een AB-rijtest heb ik in April 2016 een Alpina B3 S Biturbo Touring (E91, Schwarz II) aangeschaft. Daar zijn er 78 van gebouwd en ik heb de een-na-laatste. 400pk op de achterwielen in een keurige gezinsbak. Yay :-).
Droomauto voor later: Porsche Carrera GT in het zwart.