• Thomas312 commented on the post, Cooper Hybrid, on the site Autojunk.nl 3 years, 4 months ago

    Volgens mij niet @Dandi, die man mag voorlopig nog niet rijden ivm inname rijbewijs… Tot 2037 ofzo.. Misschien een replica?

  • Zojuist flink afgeknapt op de deze reactie van Autoblog, heb jullie hoog zitten en had dit daarom dan ook totaal niet verwacht… Ik kan het me best voorstellen dat meneer zijn auto niet op het internet wil hebben, de auto is zijn eigendom geworden, en dus ook goed recht vind ik… Al helemaal om hier […]

  • Heren, ik zeg: Ga is langs de dealer voor een proefritje, ga even lekker sturen. Neem 2 vrienden mee, en je zult ontzettend veel lol hebben. Spreek uit ervaring, danwel niet in de diesel maar dat maakt niet heel veel uit voor het stuurgedrag. En ben het met brum eens, emotie. Zodra je eenmaal ziet […]

  • Nog een kleine toevoeging, ik twijfel sterk of hij echt te hard ging, misschien gaf hij teveel gas toen de auto wat lichter was door het hoogte verschil, dat hij daardoor overstuur kreeg. Je ziet hem in ieder geval niet overdreven insturen oid, wat je wel zou verwachten als je zou zien dat je de bocht niet haalt!

  • @Windhoos:
    Volgensmij vloekt hij opzichzelf, je ziet hem ook op zn knieën slaan..
    Ben het verder met je eens, kan me ook wel is ergeren aan die betweters hier af en toe.. Misschien was hij het limiet aan het opzoeken? En soms ga je daar iets over heen.. Ja dan kan je pech hebben dat het zo uitpakt!