• Voor een Mustang-fan, ben ik toch blij verrast van dit resultaat. Ik heb altijd al respect gehad voor de mogelijkheden van een M3, zowel oud als nieuw, maar als een standaard GT 5.0 dit al kan … wat moet een door Roush aangepakte versie dan niet kunnen ?
  De Amerikanen zijn op hun eigen manier serieuze stappen voorwaarts aan het maken. Hopelijk…[Read more]

 • @autogek
  Ik ben wat kort geweest in mijn stelling omdat ik het eenvoudig wou stellen. Ik associeer lange afstanden vooral met veel snelwegkilometers en korte eindjes vooral met hoofdzakelijk stadskilometers. Een hybride zoals de Prius en de beide Honda’s zijn vooral voor het tweede ontworpen. Ik wou enkel duidelijk maken dat een vergelijking met…[Read more]

 • De kans is groot dat het een plug-in hybride wordt, de li-ion batterijen zijn kleiner. Dus die zijn meer geschikt voor de kleinere wagens.
  En hybride is zowiezo al het ideale systeem voor stadswagens, want net in de stad werkt het systeem het best.

  Wie hybrides nog steeds blijft vergelijken met diesels, moet dringend terug naar school gaan.…[Read more]

 • Ik denk dat het wel duidelijk is wat er gebeurd is. De Prius is achterin de Tesla gereden, die op zijn beurt onder de Touareg is geduwd, waardoor de achterwielen van de VW de grond verlieten en de hele auto rond de voorwielen roteerde.
  Een ongeval zoals er vele gebeuren, alleen de deelnemers maken deze toch iets specialer.

 • @lustigson
  Ikzelf probeer altijd zulke moeilijkheden te vermijden. In de plaats zou ik dus het volgende gebruiken: “Bezopen Rus rijdt zijn Mitsubishi total loss op parkeerplaats.

  Wel jammer dat het “vervolg” niet in beeld is gebracht.