• Cajun is iets (Canadees-)Amerikaans en cultureel-etnisch van aard. Beetje raar voor een Porsche imo. Maar qua klank en zo past het wel bij Cayman en Cayenne, dus de marketing afdeling heeft ze weer verdiend voor deze maand.
  Porsche Teutonic klinkt ook weer zo dramatisch natuurlijk.

 • Even wat lokale real-life voorbeelden:

  pizzeria boss:7-serie, ouder model
  kapsters:3-serie coupe, smart roadster
  kapper:911
  fotografen: mondeo station, 6-serie
  voormalig-friturist: Golf Plus
  johns: alle hatchbacks waar een tribal of raamfolie op blijft plakken, E36
  criminelen: S-klasse, X5, focus clipper
  dokter: A4 avant 2003…[Read more]

 • Hmm, virtueel werken. Daar ben ik redelijk goed in.
  Komen exotische premium-Belgen ook in aanmerking?

  Mijn eerste ad-lib klad-versie:D
  Deze auto is geel. Hij gaat heel hard en kost heel veel. Bovendien is er niet zo veel plaats in voor de familie. Dat is een minpunt. Hij wordt vast niet gepikt als je hem goed veilig in de garage zet. Of ze…[Read more]

 • “Marginaal sterkere motoren” Op papier marginaal sterker, maar de 1.4 TSI lijkt mij echter ook wel fijner dan de atmosferische 1.6 van de Mini.

  De eigenaar van de Mini is ook wat ouder geworden en apprecieert misschien wat meer comfort en een ander niveau van interieurafwerking/materialen. Misschien is dat het doelpubliek van deze actie?

 • Ik zou eerder zeggen dat frans gelijk heeft.

  ‘Je’ is hier geen onderwerp maar een meewerkend voorwerp, diegene die men iets verwijt.

  Meer on-topic: er zijn online-competities waar figuren zoals Earnhardt Jr. in meerijden en waar pc-coureurs soms uitgenodigd worden om in het echt achter het stuur te kruipen voor deelname aan een race… Just sayin’.

 • Of nog erger! Als je bus crasht, en je moet je dode medepassagiers beginnen opeten om te overleven, en je eet dan net die grieplijder op. Dan heb je het wel zitten natuurlijk. Ik kan me voorstellen dat het besmettingsgevaar bij vleesconsumptie bestaande is? Vooral met zo’n niet gewassen elleboog waar net in gehoest is.

  En wat RenJie zegt.