• NJ2 commented on the post, Ferrari 458 Italia, on the site Autojunk.nl 9 years, 2 months ago

  @jackyenjacky: je weet wel dat bij de sluyter-arena in oostende een Aston Martin DBS en een paar maserati’s staan, wel, de eigenaar van de DBS heeft een Italia gekocht. Mss dat je tijdens de week eens een rode wil fotograferen, Dan zou ik zeker eens passeren moest ik jou zijn.

 • @jackyenjacky: @thalamers: wat ik bedoelde was dat, als mijn vingers m’n tenen zouden zijn, die wel redelijk lang zijn. KNUL! zet jij misschien eens iets van je “tekenkunsten” hier op de site, kunnen WIJ eens lachen.

  (ik heb m’n fout verbeterd anders begin je daar ook nog over te bleiten, bij gebrek aan argumenten op mijn antwoord)

 • BartvL commented on the post, 996 GT2, on the site Autojunk.nl 9 years, 6 months ago

  @jackyenjacky: Ik heb al meerdere malen foto’s van deze Turbo gezien, waar ook het interieur is vast gelegd, vanuit die foto’s kon ik dus afleiden dat het geen GT2 was. Ik roep ook nooit zomaar zonder reden dat iets nep is, heb altijd wel een standpunt.

 • Yeelen commented on the post, Maserati GranTurismo S, on the site Autojunk.nl 9 years, 8 months ago

  @jackyenjacky: Ik weet het wel, maar doordat ik oten nog geen statief had, kon ik geen scherpe foto’s maken met een lange sluitertijd, en dus moest ik wel van die donkere foto’s maken…

 • cheetacars commented on the post, Bugatti Type 12-2, on the site Autojunk.nl 9 years, 10 months ago

  @jackyenjacky: hij heeft de laatste tijd veel photoshop dingen geüpload, nu begint hij met ”photoshopje” Dan krijg ik het idee dat hij het zelf gemaakt zou hebben of iig beweert dat. Zo kom ik persoonlijk bij dat idee