• IDD PSAS, was een tijdje terug op tv. Het klinkt leuk, maar je bent voor de rest van je leven slaaf aan je gevoel. Een vrouw kon na een stukje autorijden gewoon geen half uur (oid) continu rijden want ze moest zich eerst klaarmaken voor ze weer verder kon.

 • Je moet toch wat om het noodlijdende staatje Dubai tevreden te houden, opeens heeft daar niemand geld omdat ze het allemaal geleend hadden. En kom je in het nieuws met deze absurditeiten, whats next? Beelden uit Ghana met een media markt vestiging???

 • Belachelijk, een tijdje terug wilde een ondernemer op zijn bestelbus de namen van klanten beletteren zodat iedereen kon zien wie niet betaalde aan hem. Moest de aannemer verwijderen ivm privacy redenen ect ect… maar dit mag allemaal wel. Lekker dat meten met die twee maten! FTC

 • Jullie klagen allemaal maar over die overnames, maar je kan ook overgenomen worden door een stel chinezen en je merk naar de grabbel gooien voor patenten. Alfa naar duitse handen, has not been the first time. En in mijn ogen kan het alleen maar beter worden, beetje duitse degelijkheid in de italiaanse passie 😉

 • Ik ben het wel eens met de anwb, want veel mensen rijden een auto; doen er geen flikker aan (geen onderhoud whatshowever) en gebruiken ANWB’s puur als onderhouds-dienst als het terplekke verrot gaat. Zo moet je dan ook weer denken, if you can’t afford the car; get a bicycle.

 • Supersnelwegen nog even, waar gaan ze die leggen? Ze kunnen niks meer aanleggen op de plekken waar het echt nodig is. En als ze het doen duurt het 8 jaar (zie rondweg eindhoven). Ze willen gewoon belastinggeld innen voor internet in de trein. Ook zoeits, kost miljoenen en of het helpt is een ander verhaal…

 • Ik rij sinds ik mijn rijbewijs heb (9 jaar) met 3 cilinder motors in mijn auto (Cuore) Straks als iedereen hybride rijdt weet ik zeker dat ze me allemaal boos aankijken, en dat terwijl zij langer in vervuilendere autos reden. Die kant gaan we op mensen!!!

 • ik zou naar een plaatwerker gaan en die scharnieren lekker overlassen zodat ie gewoon weer dichtgaat. Mits de software daar niet over gaat zeuren. Inderdaad wel een beetje stom systeem. Net als een zijspiegel die omklapt als je ertegen aanloopt, die dan erna toch stuk is. Goed voorbeeld vind ik.

 • leftlane: ik vind het absoluut niet van toepassing, iemand die verstand heeft van autos weet dat een RWD in de grintbak direkt vast komt te zitten. En dan zwijg ik nog maar van de schade die ervan komt als je die kiezels tussen delen in de auto krijgt die je er soms van geen levensjaar meer tussenuit krijgt. Publiek lacht zich rot, dat is wat…[Read more]

 • Ach, heb eens meegekregen dat na een autoinbraak wat serienummers uit de boekjes misten. De sleutels waren dus na de nep-inbraak al besteld. Dus uiteindelijk werkt/zit er overal wel een mannetje die in het weekend een codesleutel bijbeunt. Daar kan geen beveiliging tegenop.

 • Voor zover bekend zijn er nog geen autofabrikanten gevonden die staan te springen om plastic paardenkracht. Maar na 25 jaar lijkt het erop dat Matti Holtzberg zijn levenswerk eindelijk op de markt kan brengen.

  ? Ja lekker tegenstrijdig, niemand zit erop te wachten maar hij gaat het op de markt brengen!

 • Tja, appels met peren vergelijken. Het gaat er gewoon op het laatst om, hoe snel zo’n kist het rondje kan maken. Of dat nou een ‘goedkope’ Gumpert is, of een peperdure FXX. Discusssies over wat beter is, gaan over andere dingen dan dit circuit moet bewijzen. Dus ga lekker kijken naar een auto op de beurs, en breek een auto niet af omdat ie sneller…[Read more]

 • JCD commented on the post, Wissel een motor in 32 seconden!, on the site Autojunk.nl 10 years ago

  ROFL, hoe ze die gozer onder de wagen vandaan trekken. Alsof het een krik is 🙂 En ik vind toch iets merkwaardig; volgens mij is die motor niet echt op de wielen aangesloten want hij gaat heel sloom/vreemd van z’n plek op het einde. Desalniettemin een leuk vermakelijk filmpje !

 • JCD commented on the post, politie Touareg., on the site Autojunk.nl 10 years, 1 month ago

  http://www.autojunk.nl/fotos/politie-touareg/30646/4

  Nee, hij heeft een doorkijk in de velg waar je normaal binnenkant van de velg hoort te zien. De velg is er ingeplakt, de helderheid wijkt af. En de remklauw hangt onderin de remschijf. Gimme a break…

 • Ik ben nu Wolfenstein op de Xbox360 aan het spelen de afgelopen dagen, en ik moet je zeggen ik haat de duitsers nog steeds niet. Mischien moet ik maar naar een psycholoog! Want dit is natuurlijk niet het resultaat wat de programmeurs wilden hebben natuurlijk!

 • JCD commented on the post, Driften in een SMART?, on the site Autojunk.nl 10 years, 1 month ago

  Zo zie je maar, we worden met z’n allen genept met dikke V8 motoren. Met een smart for2 kun je ook racen, en ik denk haast dat dit leuker is dan een echter sportwagen. Ik ben voor een racecup met deze dingen, dat is gewoon erg grappig om te zien. Alsof je een 12 tal golfballen over de baan ziet rollen 😉

 • Nee een carver wordt het niet, deze auto ziet er gewoon wel veel beter uit. Maar deze gaat lang niet zo plat als de Carver. Maar ik vind het wel mooi hoe de carroserie reageert op het kantelen, je moet echt goed kijken en je ziet dus ook de achterwielen gaan. Carver laat de twee achterwielen op de grond staan.

 • Wie een beetje goed oplet snapt de truuk achter deze foto, hoe toevallig is het dat een concurrerend merk over 4 ringen rijdt? Dit is een naar mijn mening grapje tegenover audi.

 • je verwacht zoiets niet, dat opeens 100m voor je een motorfiets staat. Zeker omdat je nog bij wijze van, achter een vrachtwagen rijdt. Oplettend is het niet, maar die agent gaat wel die baan op rijden en ik zie mensen gewoon in paniek snel invoegen naar links (of dat past of niet) dus al met al beiden schuld!

 • Je bent bijna 5000 euro kwijt voor ander bumpers en skirts bij een aygo. Dan weet ik wel wat dit gaat kosten, dan koopt men gewoon een echte auto oid. Begrijp me niet verkeerd, ik ben fan van de IQ en aygo. Maar het is zo makkelijk met accesoires te gooien, die vervolgens de kale waarde van de begin auto overschrijdt.

 • Load More