• Vindt het vermogen voor een dergelijke tuner voor die prijs eigenlijk best wel tegenvallen. Een beetje chiptuner haalt al rond de 310 pk uit dit blok voor nog niet eens de helft van de prijs.

    Uit een 535d E61 valt zonder problemen 340 pk te halen. Had van deze Audi eigenlijk wel hetzelfde verwacht.

  • Hmm, je zult maar net een Cayenne van je zuur verdiende centen hebben gekocht. Kun je het eerste jaar direct 12K extra afschrijven en vervolgens nog eens 8K extra als je er 4 jaar in blijft rijden. Zelfs voor iemand die zo’n auto kan betalen zal het verdampen van 20K niet fijn zijn.

  • @Esprit_de_Flandre: En heb je die bospaadjes ook in winterse omstandigheden gereden met een aanhanger van 2 ton aan de trekhaak?

    Wat show/nogo betreft ben ik het eens als het gaat om de mensen die het in hun hoofd halen om een SUV met 2WD aan te schaffen.

  • @Woody:

    Over restrictors gesproken: Door welke rietjes denk je dat LMP1/LMP2-auto’s moeten ademen. Zonder restrictors leveren deze auto’s ook veel meer vermogen. In de GT1-klasse zou deze Zonda R best hoge ogen kunnen gooien, maar een overall-overwinning op Le Mans is toch iets te ver gegrepen.