• je kunt het natuurlijk niet verbieden want dat is een beetje onzin.
  maar ik denk dat zelfs de rokers onder ons als je ook maar een beetje zuinig op je auto bent, zeker niet in de auto willen roken. want het geeft stank en je krijgt er gele bekleding van!!

 • RJ commented on the post, Zo pak je boefjes aan!, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @Hupke: Volgens mij heeft hij hem met een redelijke snelheid geraakt want als ik me niet vergis heeft die volvo voorwielaandrijving. En op het 2de plaatje zie je toch echt dat de volvo zijn voorwielen van de grond heeft en dat gas geven in dat geval geen zin heeft (behalve dan dat de motor flinke toeren maakt en de wielen gaan draaien maar goed).…[Read more]

 • Ik vind de huidige Cayenne niet zo mooi maar het is wel een status bak en dan bedoel ik dat hij aso groot is en breed. Het lijkt wel of ze bij deze alle status eraf hebben gehaald en dan houw je een lelijk rond kleiner auto “ding” over.
  Jammer Porsche leuk geprobeerd maar houw het maar bij kleine hele snelle racemonsters!

 • Beetje duur voor zo’n matige actieradius.
  Als ze nou dit: night-vision, navigatie, tv-schermen eens weglieten dan zou de actieradius ook wat omhoog gaan en dan kan de prijs omlaag.
  dan kan het nog wel eens een concurrent worden voor de huidige MPV’S

 • Ja maar ze moeten het wel een beetje gescheiden houden want een Maserati en een ferrari zijn toch wel ff wat anders dan een chrysler!
  Maar ik denk dat de marketing mensen bij de Fiat Groep dit ook wel snappen en niet deze exclusieve merken te grabbel willen gooien.

 • @Pordon: Helemaal gelijk mensen die bang zijn om te rijden kunnen beter van de weg afblijven met dit weer, angst veroorzaakt alleen maar ongelukken.
  Dit wil natuurlijk niet zeggen dat als er sneeuw licht en het glad is je met een absurd harde snelheid moet gaan rijden, wat dat veroorzaakt natuurlijk ook ongelukken.

  Misschien is het verstandig…[Read more]

 • RJ commented on the post, Dik: Cadillac CTS-V Coupe, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @Eddy Rocket: Ik denk dat het daarmee wel meevalt want als de nieuwe M5 uitkomt is ie vast weer sneller dan deze (dat hoop ik tenminste):P.
  Ik ben zelf ook meer van de duisters. Ik vind ze gewoon mooier.
  Kwaliteit van deze Amerikaan zal zeker niet slecht zijn.

 • Maak je het juist niet onhandiger instappen?
  volgens mij moet iemand mij de handigheid van die deuren eens even uitleggen.
  Misschien moet ik gewoon eens langs de showroom gaat als hij er staat dan kan ik het voordeel zelf eens uitproberen (als er al een voordeel is).

 • RJ commented on the post, Eerste teaser: Renault Megane CC, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @Rolf: je hebt misschien wel gelijk dat Renault van die typische mankementjes heeft. Maar ik vraag mij af of dat dan ZOVEEl minder is bij een ander merk want jammer genoeg word alleen bij Renault veel gepraat hierover. Als het om een ander merk gaat hoor ik hier weinig over en je kan mij veel wijsmaken maar iedere auto heeft zijn mankement. je…[Read more]

 • RJ commented on the post, Eerste teaser: Renault Megane CC, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @Rolf: Hoezo onbetrouwbaar heb je er ooit wel eens in gereden, of je er een gehad hebt daar durf ik al helemaal niet naar te vragen. Mijn vader rijdt al tig jaren Renault en hij is nog altijd tevreden, tuurlijk er is wel eens wat stuk gegaan maar ieder merkt heeft zijn mankementen en overal gaat er wel eens wat stuk.
  maar om Renault nou een…[Read more]

 • @DePannekoek: Daar heb je gelijk in dit meisje was zich van tevoren bewust dat ze gehypnotiseerd zou worden. Maar als iemand dan ook werkelijk in trance is kun je echt alles met die personen uithalen.

  @Thomas: het idd zo dat je er wel in moet geloven en er open voor moet staan, hypnose is geen externe kracht ofzo maar je laat iemand zo…[Read more]

 • Ik denk dat het voor de dealers helemaal niet slecht is. De mensen die Volvo willen rijden gaan toch wel naar de dealer of er nu ook geely’s in de showroom staan of niet. Zolang ze de Volvo’s en Geely’s gescheiden houden is er helemaal geen probleem en het leidt wel tot meer verkopen. enjah in tijden dat de automarkt het niet goed doet is het…[Read more]

 • RJ commented on the post, Verzeker je auto goedkoop bij de NS!, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @frans: Ik denk niet dat het geld als je een voordeelurenabonnement hebt maar alleen bij een jaarabonnement, anders kost het natuurlijk meer dan dat het opbrengt en dat kan nooit de bedoeling zijn! Ze beginnen ook pas vanaf 25jaar dat is natuurlijk dat er geen studenten mee kunnen doen want die hebben ook immers een jaarabonnement!

 • Het is goed dat die Black box er is, maar alleen in geval van een ongeval!
  en 147km/h in een 30km zone is echt absurd!!!!!!!
  dan is er echt iets fout in je hoofd!!!!! ZIEK GEWOON!!!!!
  deze man moeten ze opsluiten voor een hele, hele lange tijd!!!!

 • Mooi vind ik hem niet, maar dat is slechts een mening!
  wat wel erg onhandig is aan dit ding is dat je er niets achter kunt hangen, en aangezien 80% van vakantie-vierend NL met de caravan of vouwwagen er op uit trekt! Dus het echte succes zal wel uit blijven.

  toch is het goed dat merken zich hiermee bezig houd.

  Alleen wat ik zo jammer vind…[Read more]

 • RJ commented on the post, Honda P-NUT Concept, on the site Autoblog.nl 10 years, 1 month ago

  @Pixed “Met een beetje surfen kom je nog wel meer tegen van deze autoshow, waaronder de eerste plaatjes van de VW Up…”

  Als je nu ff naar onder scrolt op de homepage van autoblog staat er een heel stukje over de VW UP!

 • @Toyota Prius
  LOL @ de smart!!!

 • hmm lijstje he!

  BMW M3 GTS
  BMW X6 M, Matzwart
  BMW M6 Wit getuned door A.C Schnitzer
  Aston Martin V12 Vantage
  en ik denk dat ik nog wel wat bij zouw verzinnen!!

  En dat moet dan allemaal staan in een garage onder de grond en mijn oprit is dan de poort!

  PS
  (ik kan me vaag herinneren dat er bij mij in de buurt iemand zoiets heeft ik…[Read more]

 • jammer dat je weinig van de lijnen in de auto kunt zeggen door die vreselijke stikkers. klinkt goed en idd jammer van die einddempers. Volgens mij zijn die dingen helemaal niet zo moeilijk weg te werken maar is het makkelijker om hem gewoon eronder te pleuren ofzo!

 • @Vla staat die er dan bij andere spots? heb ik dan altijd gemist. ik zit ook nog niet zo heel lang op autoblog dus daar zou het aan kunnen liggen.
  ff over de bentley: De originele velgen zijn ook niet alles maar dit staat ook niet echt als ze die originele nou in het zwart erop gezet hadden!

 • Load More