• Windhoos commented on the post, Audi S4, on the site Autojunk.nl 9 years, 10 months ago

  @trigger565,

  En dat zegt een 18 jarige jongeman die zo’n bak waarschijnlijk niet eens kan onderhouden. Ik kan je iig wel vertellen dat 265pk niet slaapverwekkend is, en daarmee ben je sneller dan 90% van de nederlandse én belgische wegen….

 • @Majinstar,

  “Als jij de eerste bent, dan zou Audi je allang in dienst nemen als toekomstvoorspeller. ”

  Hier wil ik trouwens ook nog eens op in gaan. Dit is namelijk ook je reinste onzin, het heeft niets met toekomstvoorspellen te maken, maar wel met inzage hebben in redelijk betrouwbare tot zelfs betrouwbare bronnen….

 • @Majinstar,

  Ok, toegegeven. Van BMW heb ik minder verstand van Audi, maar van audi heb ik absoluut wél verstand. Zo weet ik ook dat de komst van een RS4 ook helemaal geen feit hoeft te zijn, want van de Audi A4 B6 is nog nooit een Audi geproduceerd.

  En nogmaals, mij als een audi fanboy bestempelen? Als ik daarmee vergeleken wil worden! Ik…[Read more]

 • @Majinstar,

  Ik begrijp nog steeds niets van je denkwijze. Het enige waar je misschien wel gelijk in hebt is het nut van een A5 sportback en dat ze allemaal op mekaar lijken en ongeveer dezelfde tijden neerzetten maakt eigenlijk ook geen donder uit, want BMW doet momenteel exact hetzelfde.

  En bovendien zijn de 0-100 tijden zoals jij ze…[Read more]

 • @Maurits,

  “Alles wat ABT doet is goed” ?… En nou nog eens ff zonder je ogen te knipperen. Tot nu toe heb ik namelijk bijna alleen nog maar pooierbakken van ABT gezien, dit is zelfs zo’n beetje de eerste die ik geslaagd vind, zéér geslaagd zelfs.

  Zo had Audi hem moeten maken…

 • @Leone,

  Domme opmerking, al helemaal als je bekijkt dat de verkoop aantallen bij Audi nog nooit zo hoog zijn geweest. Het enige waar ik je wel gelijk in kan geven is het design, of beter gezegt, het ontbreken daar aan….

 • Jammer van het uiterlijk, dan is zijn voorganger vele malen mooier. En ook al rijdt het IMHO waarschijnlijk een stuk beter dan de 7 serie (en dat ligt puur aan wat ik prefereer jongens, anderen zullen de 7 serie weer lekkerder vinden rijden) dan zou ik in dit geval denk ik toch voor de 7 serie kiezen.

 • Hij is helemaal niet lelijk, maar toch vind ik de S5 mooier. Zo staat die niet in kleur meegespoten diffuser niet helemaal, en de UR style verbrede wielkasten komen ook niet helemaal tot zijn recht. Gezien de golf van voor naar achteren denk ik dat ronde verbrede wielkasten mooier waren geweest

 • Wat weer een kinderachtig gelul, het meest kinderachtige vind ik nog wel die kinderachtig reacties op kinderachtige reacties waarin men er nog net weer een schepje bovenop doet.

  Ik snap sowieso niet waarom je zoveel moet reageren wanneer je het toch niets vind, dat is na 1 keer ook wel duidelijk. Maar goed, als sommigen op die manier hun…[Read more]

 • Windhoos commented on the post, audi s4 avant B8, on the site Autojunk.nl 10 years ago

  Hoezo liever mét dan zonder dan? Je vergeet wel dat je nooit op elektronica kunt bouwen, en met een gewone cruise control maakt dat geen fuck uit, maar met die distance cruise control des te meer. Hij zal het maar opeens begeven zeg….

  Enne, niet superbijzonder misschien, maar nog steeds wel bijzonder genoeg natuurlijk. In het wit, BBS look…[Read more]

 • @ZeRoo,

  Vanwege 1 panamera en 1 Audi Q7? Dan zijn we in nederland zeker allemaal miljonairs…

  Panamera is trouwens wel mooi, Audi Q7 vind ik (afgezien van de V12 TDI) niet echt mooi…

 • Two tone wit en een zwart dak is ubermooi, maar dit lijkt echt nergens op. Om over de afwerking nog maar te zwijgen, kijk maar eens hoe dat zwarte door loopt richting de lampen.

  Trouwens, een stylingsbedrijf die zichzelf horny customs noemt kan men natuurlijk ook nooit echt serieus nemen….

 • @Ralf,

  Heb je iets in je ogen zitten ofzo? Dit is juist compleet anders als je dat vergelijkt met de rest van een modellengamma, volledig vernieuwend met enkel een paar lange kleine R8 elementen, zoals de voorkant en de verbrede wielkasten. Verder is hij echt totaal anders.

  @Robbie,

  Ik zie er persoonlijk geen A5 elementen…[Read more]

 • Windhoos commented on the post, Rijtest: Lexus LFA, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @Sub-zero,

  Het uiterlijk spreekt mij ook niet helemaal aan, maar alleen al vanwege de specs en de waarschijnlijke veel lagere aanschafsprijs vergeleken met de duitse top 3 gaat dit een verkooptopper worden…

 • @BMW,

  Ik ben het bijna compleet met je eens, alleen werd de vorige generatie wel degelijk veel verkocht hoor voor een vlaggenschip. En toen was het voor mij iig ook wel terecht, maar als ook dit ding veel verkocht gaat worden dan snap ik het ff niet. Met minimale veranderingen van een klassebak een chinese prutbak maken? Ik vind het…[Read more]

 • @Esprit_de_Flandre,

  Dezelfde actieradius snap ik ook niet helemaal, maar dat hij minder snel is verbaast me niets. Het scheelt namelijk 109 pk tov van de op de R8 gebaseerde e-Tron (313 tov 204)…

 • Wat weer een hoop domme oerhollandse opmerkingen zeg. Er is ten eerste geen oorzaak bekend, en ten tweede verdient hij het dus wel zeker, want anders had hij hem gewoon niet. Of zal hij dan toch stiekem drugsdealen, dat lijkt me toch niet jongens………

 • De scherpe kantjes moeten er vanaf, maar voor de rest kan het mij wel bekoren hoor, in ieder geval een stuk mooier dan de nieuwe A8. Jammer trouwens dat er ook iemand is die een plaatje van een ingekorte R8 heeft geplaatst, want dat slaat echt nergens op. Behalve de voorkant heeft hij niets, maar dan ook echt niets van een R8…..

 • Supergaaf dat snowboarden, alleen weet ik niet waar die weer alarm voor vandaag voor bedoeld was. Een harde wind, maar zeker geen storm, en al bijna helemaal niet sneeuw hier in oost groningen.

  Lekker de hele dag thuis zitten en niets doen, echt heerlijk….. 🙄

 • Windhoos commented on the post, Zo pak je boefjes aan!, on the site Autoblog.nl 10 years ago

  @autogier,

  En zoals ik al eerder zei, zelfs als het een gevaarlijke crimineel is, dan zijn er nog andere manieren. Beetje ongemakkelijk misschien, maar als ze het verkeer stil laten staan dan kan de crimineel geen kant op….

 • Load More